Anlægsfirma i Jægerspris

Fjordlandets Anlæg i Nordsjælland har mange års erfaring med en bred vifte af opgaver inden for haveanlæg og mindre byggeopgaver som anlægsfirma i Jægerspris.

Flot håndværk til fair priser hos anlægsfirma i Jægerspris

Fjordlandets Anlæg elsker at lave flotte haver med diverse tilbehør til glade kunder! Med over 15 års erfaring i anlægsbranchen samt erfaring udover som tømrer og maskinfører står jeg klar til at levere et godt stykke arbejde, der indfrier dine forventninger til haveanlægget. 

Jeg er meget serviceorienteret og har altid kunden i fokus. Ved at kontakte mig har du altid mulighed for at få et uforpligtende tilbud til en konkurrencedygtig pris på en opgave efter dine egne ønsker og idéer – og jeg hjælper dig med at se muligheder og få idéerne udført!

Rådgivning

Har du brug for råd til en flot, funktionel have, står jeg klar til at hjælpe. Med mange års erfaring i branchen ligger jeg inde med en masse god viden og inspiration.

Serviceaftaler

Jeg tilbyder forskellige faste aftaler, f.eks. at slå græsset for dig hver 14. dag. Mulighederne er mange, så kontakt mig gerne for at høre mere om mine forskellige aftaler.

Få et godt tilbud

Går du rundt med en god idé til en flot have, er du meget velkommen til at kontakte Fjordlandets Anlæg for et uforpligtende tilbud og en snak om dine muligheder.

Professionelt anlægsarbejde hos dit lokale anlægsfirma i Jægerspris

Fjordlandets Anlæg gør meget ud af at møde kundens behov og lytte til deres ønsker mht. farver, former, stil og indretning af haven. Jeg går op i godt håndværk og brænder for at levere en god service og en ydelse, som jeg kan stå inde for. Kort sagt – jeg er først tilfreds, når du som kunde er tilfreds!

Perfektionistisk

Jeg kan godt finde på at være lidt perfektionistisk med mit arbejde – men det er kun en fordel for dig som kunde. Du får dermed en håndværker med fair priser, som ikke går hjem, før opgaven er løst.

Høj kvalitet

Min vision er at køre et firma, som leverer et stykke arbejde af høj kvalitet og hvor nøgleordene er viden, forståelse og altid god kundeservice.

Brug for et anlægsfirma i Jægerspris?

Med mange års erfaring med haveanlæg står Fjordlandets Anlæg klar til at skabe dig en have, der lever op til dine forventninger – og mere til! Jeg er perfektionistisk og bruger gerne den ekstra tid på opgaven, så jeg er sikker på, at alt står snorlige og er indbydende. Lyder det som noget for dig, er du meget velkommen til at kontakte mig. Jeg står klar med et uforpligtende tilbud og en snak om dine muligheder!