ANLÆGSFIRMA TIL ANLÆGSLØSNINGER i Jægerspris

Fjordlandets Anlæg kan hjælpe med anlægsydelser i Jægerspris og resten af Nordsjælland. Jeg imødekommer altid kundens ønsker og skræddersyer løsningen efter behov.

Anlægsløsninger i Jægerspris og resten af Nordsjælland

Fjordlandets Anlæg udfører alle slags opgaver inden for klassisk hus og have-service med bl.a. græsslåning, hækkeklipning, vedligeholdelsesopgaver og anlægsløsninger i Jægerspris til private kunder i Nordsjælland. Med mange års erfaring har jeg beskæftiget mig med en bred vifte af opgaver inden for haveanlæg og byggeopgaver, hvor jeg udfører arbejdet af høj kvalitet – som var det hjemme hos mig selv. Jeg står også klar til at hjælpe netop dig!

Fjordlandets analæg

Haveanlæg

Fjordlandets Anlæg kan hjælpe med at anlægge din have efter præcis dine ønsker og behov. Der er mange spørgsmål, der skal overvejes – bl.a. hvilken type blomster, du ønsker, hvor store bedene skal være, hvilken haveindretning, du vil have – og meget mere, som jeg hjælper dig med at beslutte!

Jeg står klar med inspiration og gode råd til en flot, funktionel og indbydende have, hvor jeg altid gør meget ud af at møde kundens ønsker i farver, former, indretning m.m. – så kontakt mig gerne for at høre mere!

Fjordlandets analæg

Vedligeholdelse

Vil du være sikker på, at din have altid ser flot og indbydende ud, tilbyder Fjordlandets Anlæg pleje og vedligeholdelse af de grønne områder i haven. 

Jeg tilbyder bl.a. græsslåning af store og små græsarealer, klipning og beskæring af hække, buske og levende hegn, pasning af blomster og ukrudtsbekæmpelse. Mulighederne er mange, og jeg tilbyder vedligeholdelse både som en engangsydelse, men også som en gentagende serviceaftale med mulighed for rabatordning.

Fjordlandets analæg

Belægninger

Ønsker du hjælp til belægninger, fundamenter og andet arbejde inden for brolægning, er du kommet til det rette sted! Med den rette form for belægning vil du kunne opnå en smuk og harmonisk have, som sætter prikken over i’et i haven og gør den nem at tilgå. 

Jeg kan hjælpe med præcis den belægningsopgave, du ønsker, hvor jeg tilbyder en række af forskellige sten, former og farver, som giver det ønskede udtryk til en ny havegang, terrasse eller lignende. Tag gerne fat i mig, så jeg kan lave et udeareal til dig, du bliver glad for i mange år frem!

Fjordlandets analæg

Mindre byggeopgaver

I forbindelse med en flot have og andet udeareal tilbyder Fjordlandets Anlæg også mindre byggeopgaver i form af bl.a. carporte, havehegn, tagterrasser, terrasser med træ- eller flisebelægning samt haveskure. 

Du kan få byggeopgaven præcis, som du ønsker det, hvor jeg kun er interesseret i at efterlade et godt indtryk og et tilfredsstillende stykke arbejde. Jeg fokuserer både på funktionalitet, udtryk og at det er et håndværk af høj kvalitet, som supplerer godt til resten af jeres have og holder i mange år frem.

Fjordlandets analæg

Gode samarbejdspartnere

Kunne du tænke dig en svømmesø? Eller har du en stor opgave i tankerne, hvor det kræver hjælp fra andre håndværkerfag? Så har Fjordlandets Anlæg en bred vifte af professionelle samarbejdspartnere, som vi gerne trækker ind for at give dig præcis det produkt, du ønsker dig. 

Jeg kan dermed løse opgaver, som også kræver brug af andre faggrupper – så har du en opgave i tankerne, der ikke står beskrevet på denne hjemmeside, er du meget velkommen til at kontakte mig!

Fjordlandets analæg

Træfældning

Brug for et anlægsfirma til anlægsløsninger i Jægerspris eller omegn?

Med mange års erfaring med haveanlæg står Fjordlandets Anlæg klar til at skabe dig en have, der lever op til dine forventninger – og mere til! Jeg er perfektionistisk og bruger gerne den ekstra tid på opgaven, så jeg er sikker på, at alt står snorlige og er indbydende. Lyder det som noget for dig, er du meget velkommen til at kontakte mig. Jeg står klar med et uforpligtende tilbud og en snak om dine muligheder!